Δήλωση Απορρήτου

This privacy statement was last updated on Κυριακή, 13 Feb 2022 and applies to citizens and legal permanent residents of the European Economic Area and Switzerland.

Στην παρούσα δήλωση απορρήτου, εξηγούμε τι κάνουμε με τα δεδομένα που λαμβάνουμε σχετικά με εσάς μέσω του https://www.kiakaha.gr. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα δήλωση. Στην επεξεργασία μας συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί απορρήτου. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • δηλώνουμε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω της παρούσας δήλωσης απορρήτου.
  • στόχος μας είναι να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών δεδομένων μόνο στα προσωπικά δεδομένα που απαιτούνται για νόμιμους σκοπούς.
  • ζητάμε πρώτα τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που απαιτούν τη συγκατάθεσή σας,
  • λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και το απαιτούμε επίσης από τα μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.
  • σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα ή να τα διορθώνουμε ή να τα διαγράφουμε, κατόπιν αιτήματός σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή θέλετε να μάθετε ακριβώς ποια δεδομένα διατηρούμε για εσάς, επικοινωνήστε μαζί μας.

1. Σκοπός, δεδομένα και περίοδος διατήρησης

Ενδέχεται να συλλέγουμε ή να λάμβάνουμε προσωπικές πληροφορίες για διάφορους σκοπούς, που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, οι οποίοι μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: (κάντε κλικ για ανάπτυξη) 

2. Κοινοποίηση σε άλλα μέρη

Κοινοποιούμε τα εν λόγω δεδομένα μόνο σε Εκτελούντες την Επεξεργασία και με άλλα τρίτα μέρη για τα οποία πρέπει να ληφθεί συγκατάθεση. Αφορούν το ακόλουθο μέρος ή μέρη:

Εκτελούντες την Επεξεργασία

Τρίτα μέρη

3. Cookies

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

Έχουμε συνάψει μια Συμφωνία Επεξεργασίας δεδομένων με την Google.

4. Ασφάλεια

Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κατάχρησης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο τα απαραίτητα άτομα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας, ότι η πρόσβαση στα δεδομένα προστατεύεται και ότι τα μέτρα ασφαλείας μας επανεξετάζονται τακτικά.

5. Ιστότοποι τρίτων μερών

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών που συνδέονται με συνδέσμους στον ιστότοπό μας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα εν λόγω τρίτα μέρη χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ιστότοπων πριν κάνετε χρήση τους.

6. Τροποποιήσεις της παρούσας δήλωσης απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να προβούμε σε τροποποιήσεις στην παρούσα δήλωση απορρήτου. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά την παρούσα δήλωση απορρήτου, προκειμένου να γνωρίζετε τυχόν αλλαγές. Επιπλέον, θα σας ενημερώνουμε ενεργά όπου είναι δυνατό.

7. Πρόσβαση και τροποποίηση των δεδομένων σας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε ποια προσωπικά δεδομένα έχουμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία. Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι θα συμβεί σε αυτά και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρούνται.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να συμπληρώσετε, να διορθώσετε, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε τα προσωπικά σας δεδομένα όποτε το επιθυμείτε.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να άρετε αυτήν τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διαβίβασης των δεδομένων σας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας και να τα διαβιβάσετε στο σύνολό τους, σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Παρακαλούμε φροντίστε να δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιος είστε, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν τροποποιούμε ή δεν διαγράφουμε δεδομένα του λάθος ατόμου.

8. Υποβολή παραπόνου

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε (ένα παράπονο σχετικά με) την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

9. Στοιχεία επικοινωνίας

Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ρ ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΟΕ
Σ. Λάππα 22, Καρδίτσα Θεσσαλία Ελλάδα, ΤΚ 43100
Ελλάδα
Ιστότοπος: https://www.kiakaha.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: rg.ahakaik@ofni
Αριθμός τηλεφώνου: 2441100325

Καλάθι αγορών 0

Login

Create an account

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.