Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50

Επιστροφές & Αλλαγές

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Η επιστροφή γίνεται από σένα και δεν σε επιβαρύνει με κανένα απολύτως κόστος, εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία που περιγράφουμε παρακάτω.

Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωσε πρώτα το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρεις μέσα στη συσκευασία ή εδώ, προκειμένου να μας ενημερώσεις για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλεις να σε εξυπηρετήσουμε.  ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιστροφή ή αντικατάσταση θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν προηγούμενης έγκρισης της εταιρείας μας.

Στο Έντυπο Επιστροφής, γράψε αναλυτικά τα στοιχεία επικοινωνίας σου, καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας για την οποία θέλεις να γίνει η επιστροφή ή η αντικατάσταση. Στην συνέχεια συμπλήρωσε όλα τα πεδία από τον πίνακα Επιστρεφόμενα Προϊόντα.

Στο Έντυπο Επιστροφής σου δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σου αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψες είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σου έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσένα. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προτείνουμε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσεις είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου προσφέροντάς σου εάν είναι δυνατόν κάποια άλλη εναλλακτική.

Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Το χρονικό αυτό όριο μπορεί να επιμηκυνθεί εάν δεν λάβουμε τα προϊόντα ή εάν βρεθούν σε αυτά προβλήματα (πχ κατεστραμμένη συσκευασία, συνοδευτικά καρτελάκια, μην προσκόμιση απόδειξης αγοράς κτλ).

Στα χρήματα που θα επιστραφούν θα περιλαμβάνονται και τα έξοδα αποστολής που τυχόν πληρώθηκαν για την αγορά.

Ο τρόπος επιστροφής είναι μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό του προσώπου το οποίο είχε δηλωθεί ως πρόσωπο χρέωσης ή παραλαβής της παραγγελίας.

Αφού λάβεις από εμάς την έγκριση για την επιστροφή, τοποθέτησε το εκτυπωμένο έντυπο της φόρμας επιστροφής μαζί με τα προς επιστροφή είδη σε ασφαλή συσκευασία, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα υπό επιστροφή προϊόντα να μην έχουν υποστεί καμία φθορά ή ζημία, να είναι στην στην αρχική του/τους κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις τους (πχ προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες). Στη συσκευασία θα έχεις απαραίτητα το παραστατικό πώλησης (όχι αντίγραφο) και όλα τα συνοδευτικά έντυπα που θα έχεις τυχόν λάβει από εμάς. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο.

Προχώρησε σε αποστολή του προϊόντος με τον παρακάτω τρόπο μέσω των «ΕΛΤΑ COURIER». Βρες τα υποκαταστήματα της ΕΛΤΑ COURIER στο ακόλουθο link: https://www.elta-courier.gr/network

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: «Κ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ρ ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΟΕ» (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ KIAKAHA) Στεργίου Λάππα 22, Καρδίτσα, ΤΚ 43100 με την ένδειξη στη συσκευασία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Είναι δυνατόν να ακυρώσεις την παραγγελία σου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2441 100325, μέσα στο ωράριο λειτουργίας μας.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείς να ασκήσεις το δικαίωμά σου για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος, με τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η αντικατάσταση του ίδιου κωδικού σε χρώμα/μέγεθος γίνεται με βάση την τιμή αγοράς. Αν το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις ως αντικατάσταση είναι διαφορετικός κωδικός, θα πρέπει να γίνει αντιλογισμός στις τιμές, και είτε να καταβάλεις εσύ την διαφορά είτε εμείς να προχωρήσουμε σε πίστωση στο λογαριασμό σου.
 • Σε περιόδους προσφορών όπως Outlet, Bazaar ή Black Friday, όλες οι Αλλαγές/Αντικαταστάσεις παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν από το eshop, θα εκτελούνται αποκλειστικά μέσω του eshop και όχι στο κατάστημα. Οι τιμές των προς νέων ειδών εάν έχει λήξει η περίοδος των προσφορών θα είναι οι νέες ισχύουσες και όχι οι τιμές που προϋπήρχαν.
 • Κάθε πελάτης δικαιούται 2 δωρεάν αλλαγές στο χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα. Αν επιθυμεί εντός του χρονικού αυτού διαστήματος 3η αλλαγή θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών.
 • Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο ποσό και την αξία της παραγγελίας, και όχι στο ποσό των μεταφορικών εξόδων αποστολής.
 • Σε ενέργειες που περιλαμβάνουν δωρεάν διάθεση προϊόντος, το προϊόν αυτό ΔΕΝ αλλάζεται ούτε σε φυσικό κατάστημα αλλά ούτε και στο eshop.
 • Οι επιστροφές γίνονται δωρεάν αποκλειστικά με εταιρία της επιλογής μας και με τη διαδικασία που περιγράφηκε παραπάνω. Κάθε άλλος τρόπος επιστροφής προϊόντων βαρύνει τον αποστολέα.
 • Για λόγους υγιεινής επιστροφές μαγιό, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, δεν μπορούν να γίνουν, εκτός εάν τα είδη είναι ελαττωματικά.
 • Οι παραγγελίες που είχαν δωρεάν έξοδα αποστολής βαρύνονται με έξοδα επιστροφής
 • Τυχόν επιστροφές σε είδη στα οποία έγινε προηγούμενη επιστροφή βαρύνονται με τα έξοδα επιστροφής.
 • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό την ευθύνη του αποστολέα μέχρι να φτάσουν σε εμάς.
 • Όλοι οι παραπάνω όροι επιστροφής/αλλαγής/υπαναχώρησης ισχύουν για την γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Σε κάθε άλλη χώρα εκτός της Ελλάδος, ισχύει το δικαίωμα της Δωρεάν Επιστροφής εντός 14 ημερών, αλλά δεν πραγματοποιούμε αλλαγές προϊόντων παρά μόνο επιστροφή χρημάτων της αξίας των προϊόντων της παραγγελίας. Αν επιθυμείς νέα προϊόντα θα πρέπει να καταχωρήσεις μια νέα παραγγελία με αυτά.
 • Όλα τα παραπάνω αφορούν μόνο σε προϊόντα που αγοράστηκαν από το eshop μας και όχι από το φυσικό κατάστημα.

Καλάθι αγορών 0

ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη της εμπειρίας σας σε ολόκληρο τον ιστότοπο, για τη διαχείριση της πρόσβασης στο λογαριασμό σας και για άλλους σκοπούς που περιγράφονται στη σελίδα πολιτική απορρήτου.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.