ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

  • Αφού επιλέξεις και δεις αναλυτικά τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, τα προσθέτεις στο καλάθι αγορών σου.
  • Για να δεις τα περιεχόμενα του καλαθιού σου και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, τοποθετείς τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί προς τα κάτω μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας. Έπειτα πατάς στο πλήκτρο ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ ή απλά κάνεις κλικ πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού (πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).
  • Έχεις την δυνατότητα να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχεις λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σου, είτε να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό δηλώνοντας email και όλα τα άλλα απαραίτητα στοιχεία. Για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα πατάς το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, όπως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάς στο κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ή ΤΑΜΕΙΟ
  • Στη συνέχεια θα επιλέξεις τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε επιτρεπόμενη μέθοδο πληρωμής, θα αποδεχθείς τους όρους χρήσης και θα ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δεις ένα μήνυμα στην οθόνη σου που θα σου δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σου και θα σε ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σου σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις έκανες.

Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με τους εξής τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή, Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (VISA, MASTERCARD, DINERS, EUROLINE) και PayPal. Στην περίπτωση που επιλέξεις να πληρώσεις με τη μέθοδο της αντικαταβολής, θα επιβαρυνθείς με χρέωση 2,50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) που αφορά στην αμοιβή της εταιρίας κούριερ και όχι σε επιπλέον αμοιβή προς το kia kaha.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα kiakaha.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σου πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σου, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του ιnternet.

Το πιστοποιητικό SSL του kiakaha.gr έχει εκδοθεί από τον οργανισμό πιστοποίησης LetsEncrypt. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Στο kiakaha.gr σου δίνουμε τη δυνατότητα να ακυρώσεις την παραγγελία σου εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση της. Αυτό σημαίνει πως ο μέσος χρόνος για να το κάνεις αυτό είναι γύρω στις 2-3 ώρες, δηλαδή πριν προλάβει να επεξεργαστεί από εμάς.

Εάν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις ακύρωση της παραγγελίας σου, σε παρακαλούμε στείλε μας ένα e-mail στο orders@kiakaha.gr ή κάλεσέ μας στο 2441 100325 (Δευ.-Σαβ.: 09.00-14.00,)

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί πιθανοί λόγοι που δεν γίνεται δεκτή η πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα.

Σε μια τέτοια περίπτωση δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Θα πρέπει να απευθυνθείς στην τράπεζά σου για να σε ενημερώσει για την ακριβή αιτία που συμβαίνει αυτό.

MENOY
Κλείσιμο

Το Καλάθι μου

Viewed

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ

Κλείσιμο

Κατηγορίες

Fashion News!

Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και πρόλαβε hot items σε μοναδικές τιμές!
ΕΓΓΡΑΦΗ
*Κατά την εγγραφή σου, αποδέχεσαι την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης
close-link
Phone
Email
Messenger
Messenger
Phone
Email