ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα γίνονται μέσω των ΕΛΤΑ COURIER εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα πάντα της διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων ειδών.

Οι χρεώσεις για τις αποστολές έχουν ως εξής:

  • Για αγορές άνω των 50,00€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για αγορές κάτω των 50,00€ υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση 1,90€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).
  • Για αγορές που θα παραδοθούν στο κατάστημά μας (Καρδίτσα), δεν υπάρχει κόστος παράδοσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το www.kiakaha.gr, σας διαθέτουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πληρωμή με Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα υποβολής της παραγγελίας. Το www.kiakaha.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας από το συνεργαζόμενο τραπεζικό ίδρυμα που έχει αναλάβει τη διαδικασία εκ μέρους μας. Το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών που χρησιμοποιούμε δέχεται δέχεται κάρτες VISA, MASTERCARD. 
  • Πληρωμή με Χρέωση του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση γίνεται την ημέρα υποβολής της παραγγελίας.
  • Πληρωμή με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει χρέωση χρέωση 1,90 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) η οποία αφορά στην αμοιβή της μεταφορικής εταιρίας και όχι σε επιπλέον πληρωμή σας προς το KiaKaha.gr.Για παραγγελίες αξίας πάνω από 80,00€ η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, είναι εφικτό η πληρωμή σας να γίνει όχι με μετρητά αλλά με την χρήση POS, μόνο όμως εάν το δέχεται η εταιρία courier στην περιοχή σας και μόνο εάν παραλάβετε στην έδρα της (όχι εάν παραλάβετε στο χώρο σας). Το KiaKaha δεν εγγυάται την πληρωμή με χρήση POS στην εταιρία courier.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.kiakaha.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
MENOY
Κλείσιμο

Το Καλάθι μου

Viewed

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ

Κλείσιμο

Κατηγορίες

Fashion News!

Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter μας και πρόλαβε hot items σε μοναδικές τιμές!
ΕΓΓΡΑΦΗ
*Κατά την εγγραφή σου, αποδέχεσαι την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης
close-link
Phone
Email
Messenger
Messenger
Phone
Email